27 maggio 2011

2. junija vsi v Prago!

Uredništvo Gostilne sporoča, da bo 2. junija sredi Prage nastopil Drupi. Kot kaže, povsem brezplačno. Zaradi tega je naše uredništvo včeraj v nakupovalnem centru Torri d'Europa kupilo Drupijev CD, za katerega je odštelo 3,90 evrov.
Želimo si, da bi s tem vsaj malenkostno prispevali k Drupijevim potnim stroškom. Po naših informacijah bo Drupi odpotoval 1. junija ob enajstih zvečer iz Pavie. Vozil se bo z avtobusom upokojencev iz Lombardije sindikata CGIL, ki po naključju gredo na izlet na Češko. Vožnja bo trajala približno 12 ur, h katerim je treba prišteti še 4 ure postankov na raznih počivališčih, ker pač imajo Drupijevi sopotniki nekaj težav s prostato in mehurji.

Poskrbljeno je, da naš slavni pevec ne bo lačen, saj gospe iz sindikata zagotavljajo, da bodo prinesle bogato zalogo hrane. Drupi pa se bo menda oddolžil za gostoljublje z nekaj steklenicami vina. Njegov prihod v Prago je predviden za 16. uro, pred večernim koncertom pa bo najbrž večerjal v Mc Donaldsu. Če bomo zbrali dovolj denarja, mu lahko zagotovimo še prenočevanje v hostlu.

Nessun commento:

Posta un commento