6 marzo 2012

Začenja se Veliki (o)brat DVANAJSTERICA JE ZNANA

Znani so udeleženci prvega gostilniškega resničnostnega šova, ki se bo imenoval "Veliki (o)brat". Na jutranji novinarski konferenci pred opuščeno kasarno pri Banih sta o velikem medijskem dogodku spregovorila predstavnik Gostilne Stano Longo in supervizor Velikega (o)brata Andrej Marušč.


Udeleženci
6 žensk in 6 moških. Ti so (po abecednem vrstnem redu): točajka in občinska svetnica Vesna Bukavec, novinarka Poljanka Dolhar, bančni uslužbenec Igor Gučka, novinar, alpinist in pisatelj Duško Jelinčič, pisateljica Jasna Jurečič, predsednik ZSŠDI in Zadruge Primorski dnevnik Jure Kufersin, slaščičarka in uradnica Nastja Milič, bančnik in DJ Aljoša Ota, kantavtor Gino Paoli, študentka, tabornica in natakarica Madalena Pernarcich, uradnica in članica mladinskega krožka Prosek Kontovel Kristina Zerjal ter zvesti obiskovalec zabav Roby Zuegg.

Trajanje
Resničnostni šov Veliki obrat se začne v sredo, 7. marca 2012 in se konča v sredo, 16. maja 2012.

Pravila
Vsak teden bo uredništvo v dogovoru s Supervizorjem (glej spodaj) objavilo tri kandidate za odstrel. Z anketo bodo bralci bloga Gostilna izločili enega udeleženca. 9. maja bodo v igri ostali še zadnji trije, z enotedenskim glasovanjem pa bomo izbrali zmagovalca.
Supervizor in uredništvo bosta kot pravi Veliki brat stalno spremljala obnašanje udeležencev. Od njih pričakujemo, da se v vsakdanjem življenju obnašajo v gostilniškem duhu, se pravi simpatično ter z dobro mero dobre volje in pozitivnega mišljenja.

Nagrade in kazni
Dvanajstouvrščeni (izločen po prvem tednu) minus 20 krontočk, enajstouvrščeni (izločen po drugem tednu) - 15 točk, desetouvrščeni (izločen po tretjem tednu) - 10 točk, devetouvrščeni (izločen po četrtem tednu) - 5 točk, osmouvrščeni (izločen po petem tednu) - 2,5 točk, sedmouvrščeni (izločen po šestem tednu) 0, šestouvrpčeni (izločen po sedmem tednu) plus 2,5 točk, petouvrščeni (izločen po osmem tednu) + 5 točk, četrtouvrščeni (izločen po devetem tednu) + 10 točk, tretjeuvrščeni (tretji v končni anketi) + 15 točk, drugouvrščeni (drugi v končni anketi) + 20 točk, zmagovalec 50 krontočk.

Supervizor
Supervizor je Andrej Marušč. On spremlja obnašanje vseh udeležencev in nanj se lahko obrnete s pripombami, opombami, opozorili, podkupninami itd. Supervizor si tudi izmišlja pravila, tam kjer bo to potrebno ali še raje nepotrebno.
Uredništvo Gostilne bo poskrbelo, da bodo spremljevalci bloga redno obveščeni o dogajanju v Velikem obratu in o odločitvah supervizorja.

Nessun commento:

Posta un commento