9 marzo 2012

Dnevna župa striptizerju Milošu Roby Z. ima težave v realityju

Osmi marec je prinesel dve novosti. Z lepo novico in zalogo novih točk se je razveselil Miloš K., udeleženec Velikega (o)brata Roby Zuegg pa je šel spat slabe volje.

Do nazga!

Dekleta so izbrala
Miloš K. je zmagal v mini-anketi, ki smo jo lansirali po facebooku. Dekleta smo vprašali, koga bi rade gledale, kako se slači na osmomarčni zabavi. Lepotec Miloš je za las ugnal šarmantnega Mitjo M., seksi Igorja Č. in privlačnega Nevia B.
Miloš si je s tem zagotovil dnevno župo in sedem krontočk, s katerimi je vidno napredoval na lestvici zlatega gosta. Po eno točko so prejela tudi dekleta, ki so sodelovala v anketi (Andreja F., Tajrim S., Teresa S.,Veronika M. in Veronika S.).
Nimamo informacij o tem, kako je bil Miloš uspešen med nočnim slačenjem v beznici Scalo legnami med dekleti društva Associazione camioniste e scaricatrici portuali.

Veliki (o)brat: Zuegg tvega
Iz openskega lokala so včeraj zvečer poročali, da je Roby Zuegg spremljal po TV oddajo L'Isola dei famosi. S tem si bo prav gotovo prislužil nominacijo za odstrel, saj ni dopustno, da se nekdo zmoti, in da namesto Velikega (o)brata spremlja konkurenčni resničnostni šov.

Nessun commento:

Posta un commento