27 marzo 2012

Spet tvegata Poljanka in Gučka, tokrat pa presenetljivo tudi DJ

Jutri bo znano, kdo bo po tretjem tednu odšel iz Velikega (o)brata. Tri kandidate za odstrel je na jutranji novinarski konferenci pred barom Lucio na Greti razkril Stano Stano. Dva sta že tvegala izločitev, eden pa je prvič na seznamu za odhod. To pa nekoliko presenetljivo.


Vesna Bukavec - Naporen teden tudi z obiskom rdečega križa v openskem pubu. Rešena.

Poljanka Dolhar - Vprašaj na naslovnici Primorskega dnevnika jasno kaže, da se Poljanka v Velikem (o)bratu sprašuje, kaj bi. KANDIDATKA ZA ODSTREL.

Igor Gučka - Videli so ga na pijači pri Vatti. Premalo. KANDIDAT ZA ODSTREL

Duško Jelinčič - Zaenkrat na varnem, a ne sme počivati na lovorikah svoje drame. REŠEN.

Nastja Milič - Junaško speljala Millenium cup. REŠENA.

Aljoša Ota - Saj je dobro biti "global", a on je vseeno premalo "local". Premalo na domačem terenu. KANDIDAT ZA ODSTREL.

Gino Paoli - Po uspešnem nastopu v Barceloni se obeta še spektakel v Empoliju. Mirno REŠEN.

Madalena Pernarcich - Na robu nominacije, a vseeno za las REŠENA.

Kristina Zerjal - Prejšnji teden je junaško prestala kandidaturo za odstrel in s tem pridobila na samozavesti. Zdaj bo kot valjar. Pozor, Živa srna skaklja finalu naproti. Obetavno REŠENA.

Roby Zuegg - Ni ponovil iste napake kot pred dvema tednoma. V openskem pubu je razpravljal s Tičkotom in ni se zmenil za televizor. Neproblematično REŠEN.

Kandidati za odstrel so torej Poljanka, Gučka in Aljoša. Na levi strani lahko sodelujete pri anketi "Koga je treba izločiti?". Glasovanje se zaključi v sredo, 28. marca, nekaj po 10. uri zjutraj.

Nessun commento:

Posta un commento