13 marzo 2012

Kandidati za prvi odstrel so Dolharjeva, Kufo in Zuegg Kristina in Mada rešeni za las

Na jutranji novinarski konferenci pri mejnem kamnu Cone A med Štivanom in Tržičem je Stano Longo prebral spričevalo, ki sta ga skupaj sestavila uredništvo Gostilne in supervizorstvo Velikega (o)brata. Iz njega je razvidno,  kdo je dobro začel resničnostni šov, kdo bo moral pokazati kaj več in kdo so trije kandidati za odstrel.

Vesna Bukavec - Prijazen nasmeh in ugodno preračunavanje za pultom. Soliden začetek. Rešena.


Poljanka Dolhar - Razočaranje prvega tedna. Diagnoza Diega Signorinija Posarja je ustrezna. KANDIDATKA ZA ODSTREL.

Igor Gučka - Ubral je spretno taktiko. Vsi so pričakovali njegova odmevna dejanja, on pa se je ta teden potuhnil. A odslej bo moral pokazati, kaj zna. REŠEN.

Duško Jelinčič - Uspešno si prizadeva, da ne bi ostal v senci anonimnosti. Dobro obeta. REŠEN.

Jasna Jurečič - Ničesar ni storila, da bi se rešila kandidature za odstrel. A so bili drugi slabši. Neobetavno REŠENA.

Jure Kufersin - Udeležil se je SKGZ-jevega posveta o medijih (kar je že graje vredno), tam pa je o govoril o nekem Primerskem dnevniku, namesto da bi se posvetil Gostilni. Prehudo. KANDIDAT ZA ODSTREL

Nastja Milič - V izvrstni formi, nikakršen dvom, da bi kdaj bila kandidat za odstrel. REŠENA.

Aljoša Ota - Z vikendovsko dobro voljo se je mirno izognil kakršnikoli nevarnosti. A naj razume, da ga twitter in facebook ne bosta pripeljala do zmage. REŠEN.

Gino Paoli - V obrat je stopil povsem tiho, po nekaj dneh že vlada Gino-manija. Solidno REŠEN.

Madalena Pernarcich - Resno je tvegala nominacijo, saj je hudo prezirala Velikega (o)brata. Rešilo jo je ambiciozno načrtovanje potovanja v Francijo. Za las REŠENA.

Kristina Zerjal - S slabim obnašanjem, zafrkavanjem in posmehovanjem večkrat na robu nominacije za odstrel. Rešila jo je udeležba na predavanju o Angoli na Proseku. "Kdor bo tam, se reši," smo namreč odločili. Komajda REŠENA.

Roby Zuegg - Gledanje Isole dei famosi v openskem pubu je usodna napaka. KANDIDAT ZA ODSTREL.

Kandidati za odstrel so torej Poljanka, Kufo in Roby Zuegg. Na levi strani lahko sodelujete pri anketi "Koga je treba izločiti?". Glasovanje se zaključi v sredo, 14. marca, ob 9. uri zjutraj.

Nessun commento:

Posta un commento