7 marzo 2012

Začel se je Veliki (o)brat Življenje bloga nemoteno naprej

Začel se Veliki (o)brat. Od danes je vseh 12 izbrancev, ki nastopa v gostilniškem resničnostnem šovu, na preizkušnji. A že naslednji torek bosta uredništvo bloga in Supervizor predlagala tri imena za odstrel. Bralci bloga bodo nato s 24-urnim glasovanjem določili, kdo bo prvi zapustil šov.

Dnevna župa Mari Venier (foto film.it)

Udeleženci se sprašujejo, kaj morajo storiti in kako se morajo obnašati. Velja preprosto pravilo, da je treba biti simpatični. Za vse ostalo poskrbita uredništva in Supervizor, ki vidita več od tega, kar vidijo navadna ušesa, in slišijo več od tega, kar slišijo navadne oči. Jasno?

V uredništvu smo zabeležili nekaj negodovanj zaradi izbora udeležencev. Naš odgovor: pustite času čas. Če vam nekdo ni simpatičen, bo morda že takoj izločen. Lahko pa vam tudi spotoma postane simpatičen.

In še to: Veliki (o)brat je naletel na veliko zanimanje. Toda v Gostilni opozarjamo, da je resničnostni šov le ena od rubrik. Vsemu, kar smo vam doslej ponujali (zlati gost, Kot jajce jajcu, genijalada, dnevna župa itd), bomo še naprej posvečali vedno enako pozornost. Tekmujte zato za krontočke!

Mara Venier si je na primer včeraj prislužila dnevno župo (in sedem krontočk). Voditeljica oddaje La vita in diretta je za uvod vprašala monaškega princa Alberta: "Vaše veličanstvo gleda našo oddajo?"

Nessun commento:

Posta un commento