29 maggio 2012

Nikol R. uganila pesmi, ŽivaSrnaKristina postavo

In se je razvnela ugankarska strast. Po skoraj 24 urnem lovu na pravilni odgovor imamo dve zmagovalki.


Kviz "minibasket"
Stoje: Peter Verri, Tomislav Sikić, Ivan Zobec, Riccardo
Gaburro, Emanuel Lovriha, Niko Štokelj, Claudio Mirčeta, trener Stojan Corbatti; kleče: Sara Corbatti, Roby Lombardo, Vedran Miralem, Igor Pison, Girgio Pitacco, Dimitrij Smilovic

Kristina Živa Srna je pravilno naštela ime in priimek vsaj desetih minikošarkarjev na zgornji fotografiji. Zato prejme deset krontočk.
Skoraj bi jo prehitela Mateja P., a je žal naredila malenkostno, a odločilno napako: napačno je napisala priimek prvega z leve, ki takrat (1992) se je imenoval drugače kot danes.
David Š. pa je pravilni odgovor poslal le dve minuti za Živo Srno ... Že drugič v dveh tednih je David prepozen. A bo le nastopil tudi njegov čas.
Čestitke Eriku P., ki je nehote predlagal to uganko. Za nagrado dobi tudi on eno krontočko.

Kviz "Pesmi v Gabrovcu"

Nikol R. se očitno vrača v lansko formo, ki ji je omogočila osvojitev prvega mesta v zlatem gostu 2011. Pravilno je odgovorila na vprašanje, kateri dve italijanski pesmi sta v soboto zvečer v Gabrovcu zapela Igor Č. in Peter V. To sta C'era un ragazzo che come me itd ter Ricominciamo.
Nikol prejme deset krontočk, eno krontočko dobi tudi Adriano Pappalardo za tale nastop.Oglej si osveženo lestvico zlatega gosta!

Nessun commento:

Posta un commento