20 ottobre 2011

Priča Jackson, Mr. B., lumpač Gropo in borovec Burdisso

Teden je že naokrog in je spet četrtek - dan, ki ga je Gospod dal za rubriko Kot jajce jajcu.

Niko Š. je dognal, da sta Marko Meden in Nicolas Burdisso zelo podobna. S tem se strinja tudi Komisija za ocenjevanje podobnosti (KOP), ki je Niku za to primerjavo podelila 4,25 točk (od petih možnih).

Potem ko je Tajrim primerjala Gropota z Vascom Rossijem, je Gregor B. takoj dokazal, da je Gropo podoben tudi "lumpaču" Petru. Ker gre za domiselno primerjavo, a z osebo, ki smo jo v rubriki že imeli, se je KOP odločil, da Gregorja nagradi z 2,5 točkami.

Martin M. se je odločil za klasiko. Kot že mnogi drugi se je spomnil, da imamo Mr. Beana tudi v zamejstvu. A z razliko od ostalih ni ostal le pri ideji, a si je tudi upal poslati fotografiji Rowana Atkinsona in Borisa Simonete. KOP je pogum in napor (sliko Simonete ni lahko najti) Martina M. nagradil s 4,5 točkami.

Na naslov vekaco@gmail.com smo - kako drugače - prejeli tudi pošiljko neutrudne Andreje F., ki je s fotografijama dokazala, da Micheal Jackson zdaj živi v koži Erike Savarin. Za to primerjavo prejme Andreja 4,25 točk in se s tem izkupičkom spet vrača na vrh lestvice Zlatega gosta.

Nadaljevanje naslednji četrtek.

Kot jajce jajcu - doslej objavljeno

- 13. oktober
- 8. oktober
- 29. september
- 22. september
- 15. september

Nessun commento:

Posta un commento