1 ottobre 2011

Vroči september? Oktobra bo še huje!

Po menda rekordno toplem septembru, smo vkorakali v oktober. Ta bo - ne glede na vremenske razmere - še bolj vroč. Boj za krontočke je namreč vse ostrejši, napoveduje pa se nekaj presenečenj, ki jih boste pač odkrivali sproti. Zaenkrat pa k nujnim sporočilom.

Fotogostilna
Glede na to, da smo stopili v oktober smo se odločili za sliki z Oktoberfesta. Za ti fotografiji prejmeta Eva C. in Nikol R. 2,75 krontočk (od petih možnih) s tole utemelitvijo KOF-a: "Prizorišče je prestižno, obraza sta nasmejana, ozadje je ustrezno, žal pa je napis Gostilna komajda viden."

Lena day
Jutri je "Lena dej, praznik popikanja". Ob polnoči naj bi Alen Lena sporočil, kdo si po njegovem mnenju zasluži dve krontočki. Alenovo odločitev bomo seveda jutri objavili na blogu (ampak ne že ob polnoči ...).

Genijalada
Predvidoma v ponedeljek bomo objavili izjave, ki se bodo potegovale za septembrsko genijalado. Glasovanje bo tako kot vsakič potekalo dva tedna.

Vikend
Ta vikend ni tekmovanj, na katerih bi tekmovali gostilničarji. To pa zato, ker bo naslednji vikend zelo utrudljivo zaradi Barcolane, ob kateri bomo podeljevali posebne krontočke.

Nessun commento:

Posta un commento