27 ottobre 2011

Po ušesih, po smrčku, po obrvih, po vsem ...

Drage bralke in bralci, s težavo dohajamo vaš ritem. Primerjave za rubriko Kot Jajce jajcu (KJJ) nam pošiljate s tako vnemo, da vsega ne moremo objaviti takoj. Danes bomo objavili štiri primerjave, kar še imamo na zalogi pa naslednji četrtek.




Ocene

Andrej M. prejme za primerjavo med Bokjo in nogometašem Eto'ojem najvišjo oceno, se pravi kar vseh pet možnih krontočk. Komisija za ocenjevanje podobnosti (KOP) je nagradila bodisi lepo primerjavo bodisi dejstvo, da je Andrej poslal že "zlepljeni" fotografiji.
Andreja F. pa je opozorila na podobnost med Adrianom Celentanom in Erikom Calzijem. Ker gre za obče znano podobnost, na katero opozarja celo Calzi na Facebooku, je KOP  Andreji dodelil le eno točko.
Jaruška M. prejme 2,5 točk. Prof. Simona Kranjc je res podobna paru Lapornik-Piggy, KOP pa si želi, da bi se bralci ne posluževali že objavljenih obrazov.
Andrej P. pa je rubriko KJJ obogatil z mojstrovino. Profesor Rojc in Lele Mora sta si v življenju tako različna, a vendar po obrazu tako podobna. 4,75 točk za Andreja.

Nessun commento:

Posta un commento