8 ottobre 2011

Po Madridu takoj veselo na delo

Spet smo med vami po petdnevnem državniškem obisku v Madridu. O srečanju s kraljem Juanom Carlosom in predsednikom španske vlade Zapaterom bomo še poročali. Zaenkrat pa k aktualnemu dogajanju, saj se je nabralo veliko dela (... in fotografij).

Barcolana
Na levi strani imate seznam jadrnic in z njimi povezana imena "gostilničarjev". Oglejte si. Barcolana bo prinesla kar veliko točk bodisi najhitrejšim bodisi najpočasnejšim.

Kot jajce jajcu

Med našim delovnim obiskom Španije smo na mail prejeli veliko pošte. Vse fotografije za rubriko "Kot jajce jajcu" bomo objavili naslednji četrtek. Tu pa zaenkrat podobnost, ki jo izbrskala Tajrim: kraški Vasco Rossi je slavni Gropo oziroma apeninski Gropo je Vasco.
Za to podobnost prejme Tajrim 4,5 točk.

Fotogostilna


Objavljamo še en sklop slik z napisom Gostilna. Ostale, ki smo jih prejeli, bomo objavljali sproti. KOF je niz teh fotografij iz palače tržaške prefekture ocenil takole: "Očarljivo okolje, domiselno in pogumno nastavljanje objketivu, kar dobro viden napis Gostilna, a žal sta dve sliki nekoliko motni. Andreja F., Veronika M. in Luka Strah. prejmejo 4,25 točk."

Lestvico zlatega gosta smo osvežili in si jo lahko ogledate na zavihku Zlati gost.

Nessun commento:

Posta un commento