23 novembre 2011

Breaking news

Nabralo se je nekaj novic, ki jih na kratko povzamemo.


Superstar: Boštjan M. in Orietta
Po včerajšnjem žrebu je številka superstar 48. To pomeni, da 13 krontočk prejme tisti, ki je bil včeraj zvečer na lestvici zlatega gosta uvrščen na 48. mestu. Sreča je doletela Boštjana M. in Orietto Berti, ki sta se tako skupaj obogatila s 13 točkami. Po nepotrjenih informacijah sta Boštjan M. in Orietta praznovala skupaj. Oriettin mož bo menda v kratkem času vložil zahtevo po razporoki.

Nagrada teritorij
Ime dobitnika nagrade teritorij ob rojstnem dnevu zgoniškega župana bomo razkrili v nedeljo.

Petarosu vrnili krontočke 
Komisija za prizive je ugodila Andreju P. Povrnila mu je 20 točk, ki so mu bile odvzete, ker je iz ankete o  Guči na Krasu izbrisal odgovor "Drupi". Komisija ceni, da je pritožnik takoj poslal razlago za svoje početje, svojemu pismu pa priložil primerjavo med Drupijem in Bobanom Markovičem za rubriko Kot jajce jajcu. Za to primerjavo prejmejo vsi 1,33 točk: Andrej, Drupi in Boban Markovič.

Točka za Miloša K.
Dobil je listek na vetrobranu. Njegova prijatelja, ki sta avto pustila v istem kraju, pa ne. Milošu K. gre ena točka.

KJJ: (ne)sprejemanje pošiljk
Uredništvo sporoča, da za nekaj časa ne bo sprejemalo pošiljk za rubriko Kot jajce jajcu. Teh je bilo namreč v zadnjih dneh preveč. Zato bomo v naslednjih dneh objavili, kar imamo na zalogi, o morebitnem ponovnem sprejemanju pošiljk, pa boste bralci obveščeni.

Nessun commento:

Posta un commento