20 novembre 2011

Nehvaležni superstar, prišli pa bosta nagradi

Superstar se je poigral z Gostilno. Včeraj so izžrebali številko 79, a trenutno na lestvici zlatega gosta ni nikogar, ki bi zasedal 79. mesto, saj imamo več oseb na 77. mestu. Od tod odločitev Komisje za podeljevanje krontočk (KPK), da bomo superstar spet vzeli v poštev v torek in namesto 12 točk, jih bomo podelili 13.

Uredništvo pa je na jutranji novinarski konferenci v furlanski vasi Santa Maria La Longa pri Palmanovi sporočilo težko pričakovano novico. Po več kot trimesečnem odlašanju bomo jutri razkrili, kdo je dobitnik Drupijeve nagrade (prinese tudi 3 krontočke).
Čez štiri dni pa ima rojstni dan zgoniški župan. POTEMTAKEM bomo takrat podelili "nagrado TERITORIJ". Marsikdo je zaradi tega ZAPREPAŠČEN, a ta nagrada prinese samo eno krontočko. Pričakujemo TSUNAMI polemik, a pravila so pač pravila. In če vas bo bes še vedno preganjal, vam svetujemo nedeljsko sprostitev: pojdite si ogledat zgoniški bankomat. Hja, trumam turistov se ni mogoče izogniti, a čudesa (pardon, čuda) je pač vredna ogleda.

Nessun commento:

Posta un commento