17 dicembre 2011

Gospe in gospodje, pozor, pozor, pozor! Podarite (si) točke!

Uredništvo se odpravlja na nekajdnevni oddih v Španijo. Moramo pač napolniti svoj akumulator. Ampak, pozor! V Španijo gremo prav zato, da smo daleč od gostilniškega dogajanja. Te dni bo namreč izjemno vroče zaradi kupoprodaje s točkami, mi pa želimo v vseh smislih ohraniti distanco.



Krontočke za božično darilo
Do 23. decembra (rok se izteče ob enajstih zvečer) bo potekala akcija "osminka za božično darilo". Kaj to pomeni?
Vsak, ki ima na lestvici zlatega gosta vsaj eno krontočko, lahko eno osmino svojega izkupička podari nekomu drugemu. To storite tako, da na redakcijski mail (vekaco@gmail.com) sporočite svojo odločitev.
Če bi na primer Gino Paoli želel podariti osminko Robyju Zueggu, mora na naš naslov poslati približno tak mail: "Jaz Gino Paoli želim podariti osminko Robyju Zueggu". V tem primeru bi Zuegg prejel 7,7 krontočk (61,95 : 8), Gino pa bi jih seveda prav toliko izgubil.
Skratka, vsi, ki si želite zmagati: prepričujte prijatelje, naj vam podarijo osmino svojih točk! Pred vami so štirje dnevi urjenja diplomacijskih sposobnosti.
Osminko svojih točk lahko podarite komurkoli, znanim ali neznanim, tudi takim, ki točk še niso prejeli. Točk pa seveda ne morete darovati samim sebi.

Nikol vodi!
Na treh "instant kvizih" na naši strani na Facebooku so bili uspešni Nikol R. (7 krontočk za odgovor na vprašanje o Aljoši Saksidi), TomSkar (5 točk z vprašanjem o pevcih) in Mitja M. (5 krontočk s Tino Maze). Zdaj je Nikol prevzela vodstvo na lestvici zlatega gosta.
Tri krontočke je prejel tudi Drupi, ki se mu je Johana zavhalila za visoko oceno pri matematiki. Tudi Johani ena krontočka.

Kdo je doslej vodil?
Na zlatem gostu so se na vrhu lestvice zvrstili: Peter V., Mateja Bog. (najdlje), Andreja F., Tajrim, Jaruška M. in Nikol R.

Nessun commento:

Posta un commento