26 giugno 2012

Popravek, opravičilo in obvestila

Dolgujemo popravek glede nastopa ekipe Bidu, nato še nekaj pevskih obvestil.
Foto Lako/Slosport



Popravek in opravičilo
V ekipi Bidu, ki je od sobote do nedelje junaško nastopila na odbojkarskem 24-urnem turniju v Nabrežini, sta nastopila tudi Marvin Pip. in Nastja G.
Prejšnji teden pa je na nogometnem turnirju v Vižovljah nastopila tudi Sara Rad. Vsem prizadetim se opravičujemo, ker niso bili omenjeni, smo pa vsem že pripisali pet krontočk na lestvici zlatega gosta.


Prvenstvo pevcev
V polfinale našega pevsekga prvenstva so se uvrstili Zucchero, Renato Zero, Mal in Drupi. Jutri se na tej spletni strani začne dvodnevno glasovanje za vstop v finale.
Na prvi tekmi se bosta pomerila Zucchero in Renato Zero, v drugem polfinalu pa boste morali izbirati med Malom in Drupijem. Zmagovalca polfinalnih dvobojev gresta v nedeljski finale.
Veliki zmagovalec dobi 20 krontočk, predvsem pa mu pripade čast, da bomo eno od njegovih pesmi izbrali kot himno za Gostilno.
Po eno krontočko so medtem že prejeli štirje poraženi četrfinalisti: Gianni Morandi, Ligabue, Umberto Tozzi in Edoardo Bennato.
Po eno točko sta prejela tudi Beppe Carletti (Nomadi) in Francesco Guccini, ker sta se zavzela za včerajšnji dobrodelni koncert za potresence v Emiliji Romagni.



Nessun commento:

Posta un commento