9 luglio 2012

Razvnel se je boj za krontočke: SESTRI MILIČ NA KONCERTU, TABORNICE NA PROSLAVI, GUCCINI ZMAGAL NA TOURU

V sopari in pripeki so za dodaten dvig temperature poskrbeli lovilci krontočk. Čez vikend se je namreč razvnel boj, zaradi katerega je na vrhu lestvice zlatega gosta vse bolj vroče.
Sestri Milič v Čedadu


Sestri Veronika in Johana Milič sta se v soboto z napisom "gostilna" fotografirali na koncertu v Čedadu. Na oder je stopil nek Luciano Ligabue, čeprav verjamemo, da sta saleški mladenki prav gotovo računali, da se jima bo prikazal Drupi. Očitno sta doživeli razočarjanje, zato jima v tolažbo pripišemo pet krontočk.
Pinot Guccini (foto eurosport)

Kjer sta sestri Milič je navadno tudi Guccini. Ko je kantavtor iz Pavane slišal, da sta sestri Milič obogateli s krontočkami, jima ni hotel ostati dolžan. Zato je z imenom Pinot dobil nedeljsko etapo na Touru. S tem je dobil 6 krontočk, tako kot določa naš pravilnik (glej okence na desni strani). Na lestvici je med "našimi" še vedno najboljši Mitja Rui Merlak Costa, včeraj pa je odstopila Teresa (Verdugo).
Z leve: Mateja, Tadeja, Veronika in Barbara.

V dobri formi je očitno tudi Veronika S. Fotografirala se je s tremi tabornicami v kroju (če bi to storila maja, bi dobila več krontočk ...). Veronika, Mateja Pr., Tadeja Z. in Barbara F. prejmejo po tri krontočke.

Oglej si lestvico zlatega gosta.

Nessun commento:

Posta un commento