12 novembre 2012

Seštevek krontočk po norenju VAN DER SAR IN OSTALI

Komisija za podeljevanje krontočk (KPK) s sliko in besedo sporoča, kdo si je v zadnjem tednu zaslužil krontočke.

Pipan, Van der Sar in Bojan Bekele.
Seznam gre po abecednem redu

Alice - Udeleženka izleta v New York je zelo resno vzela vlogo šefa delegacije. 10 krontočk za opravljeno delo in 5 krontočk za brezobrestno posojanje dolarjev med 27 urnim čakanjem na letališču. 15 krontočk.

Andreja F. - Edina, ki je na vekaco@gmail.com pravočasno poslala pravilno napoved, da bo na ameriških volitvah zmagal Barack Obama. 10 krontočk.

Andrej Marušč in Erik Pič - Poslala sta napoved, da bodo Bojan, Peter in Veronika newyorški maraton pretekli v času 0.00.00. Za "simpatičen" mail prejmeta simboličnih 10 krontočk.

Beth (levo)

Beth - Mimoidoča Angležinja se je prepustila norčijam Gostilne in pristala na tek okrog drsališča za GIRO (Gostilna International Running Orgasm). Na njem je tudi zmagala. 20 krontočk.


Bidu - Njegovo ime je zdaj zapisano na eni od desk brooklynskega mosta. V starejši gospe, ki je v Central parku kričaje spodbujala tekače, smo prepoznali njegovo dušo (sestrična v ZDA?). Pred odhodom v New York je v Baru Arnoldo vprašal: "Anche Pipan cori?" In res, tudi Pipan je v New Yorku nepričakovano tekel. 30 krontočk.


Bloomberg The Stronzo - Župan, ki je odpovedal maraton, potem ko je zagotavljal, da bo. Minus 50 krontočk.

Bojan Bekele - Eden od treh nesojenih maratoncev je dal zamisel za superuspešne majice z napisom TINA. Že zaradi tega 15 krontočk in zraven še drugih 10, ker je že dan po odpovedi maratona podpisal obljubo, da bo naslednje leto spet v New Yorku. Skupaj 25 krontočk.

Edwin van der Sar - Nekdanji vratar Ajaxa, Manchesterna in Nizozemske se ni slikal z napisom Gostilna, toda z gostilniško delegacijo. Bo on nov vratar ekipe, ki jo bo treniral Bidu? 15 krontočk.

Gregor B. - V New Yorku je bistro rešil težave zaradi premehke postelje (pod žimnico je dal polico omare) in tudi zagledal največjo atrakcijo New Yorka: polmetrsko podgano, ki je tekala v podzemnici. 10 krontočk.

Jasmin K. - Vsi smo ji neizmerno hvaležni, ker je gostilniški delegaciji priborila vstopnice za tekmo New Jersey Nets. Ekipa, ki vodi za 22 in potem izgubi, je prava ekipa za Gostilno. 15 krontočk.

Matteo Pip - Nepričakovano je pretekel Central Park. Bil je kandidat Gostilne na ameriških volitvah. Noč pred volitvami se je oblekel, tako kot je treba. 20 krontočk (kot "lajkov" pod sliko na facebooku).


Prof. Miot - Tudi on je poslal napoved, da bodo gostilniški tekači odtekli maraton v času 0.00.00. Je pa ob humorju pokazal tudi svojo gospodsko plat in pripisal "Sorry, have fun anyway." Do tu bi si zaslužil 15 krontočk. A mojstrsko je pravilno ugibal, da bodo tekači Gostilne vseeno šli na lauf v Central park. To mu navrže skupno kar 50 krontočk.

Roby Jack - Prvi je na twitterju žaloval, da maraton, na katerem bi morala nastopiti Gostilna, odpade. 5 krontočk.

Teresa - Najmlajša in najbolj prsata udeleženka izleta v New York. Po prespani noči na umazanih tleh letališča JKF je izjavila: "Go sogna che Peter me ga domanda se vado a star con lui." Freud se prebuja ... 15 krontočk.

Veronika - Edina ženska tekačica - ki pa ni hotela majice TINA! Po njeni zaslugi in rednem objavljanju na facebooku je svet vedel, kaj se dogaja z gostilniško delegacijo. Nehote je tudi dala zamisel za zajtrk pri Tiffanyju. 20 krontočk.

Zajtrk pri Tiffany
Oglej si osveženo lestvico zlatega gosta!

Nessun commento:

Posta un commento