15 aprile 2011

Genijalado so izrekli upokojenci!

Komisija kaznovala Kalca
Genijalado za mesec marec so izustili upokojenci iz bara blizu Donadonijeve ulice. Potem ko se je glasovanje zaključilo z izenačenjem, je odločitev o zmagovalcu sprejela posebna komisija. Njene tri člane je imenovalo uredništvo Gostilne. Izbralo je Veroniko M., Gregorja B. in Nika Š.
Trojica se je sinoči sestala v društveni gostilni na Opčinah. Tam je sklenila, da so genijalado izrekli upokojenci. Komisija je zaslišala poraženega Kalca in od njega želela izvedeti, ali je res sleparil pri glasovanju. Kalc je sprva zabrundal, da ni, nato je dejal, da je bila to le njegova namera. Naposled je pred vrhovnim sodnikom Gregorjem B. sprejel odločitev komisije in odšel domov.
"Čestitamo upokojencem za zmago," piše v sporočilu za javnost uredništvo Gostilne. "Obenem pozdravljamo Kalčevo odločitev, da brez ugovarjanj sprejme poraz. Zahvaljujemo se Veroniki, Gregorju in Niku, ki so svoje delo opravili hitro, strokovno in z občutkom za etiko."

Karaoke nagradil Faniko
Medtem ko je komisija razpravljala o marčevski genijaladi je pri Savotu potekalo tekmovanje v karaokeju. Po mnenju vseh navzočih se je najbolje odrezala Fanika S., zato bi za nagrado morala prejeti dve točki. A prejela bo 1,75 krontočk, ker je pri pesmi Queenov "Somebody to love" razlgašeno odpela ključni verz pesmi.

Nessun commento:

Posta un commento