11 aprile 2011

Makarovičeva, Honsell in bratje Ota junaki vikenda

Na dirki formule ena v Maleziji je zmagala Svetlana Makarovič (10 točk). Prehitela je Andrejo Farneti (6 točk) in presenetljivo Heleno Jovanovič (4). Četrto mesto si je privozila Veronika Milič (3), peto pa Martina Gantar (2). S šestim mestom si je svojo prvo točko izbojevala tudi Živka Persič.

Fanjte pa so tekmovali na kolesarski dirki Parix-Roubaix. Po izjemno zahtevni dirki je med obiskovalci Gostilne prvi prikolesaril v cilj Furio Honsell (10 točke). Na drugo mesto se je uvrstil Alen Semec (6), čeprav ga v Italiji obtožujejo jemanja poživil (EPO-popikanje). Tretji je bil Andrej Marušič (4). Sledijo na četrtem mestu Gregor Budin (3), na petem Mauro Corona (2) in na šestem Giorgio Ret (1).

Kdor je ob povratku iz Malezije oz. Belgije zmogel še dovolj moči, se je pod večerom odpravil še v Gabrovec. Tam so odigrali nekaj turnirjev v raznih družabnih igricah. Ob koncu dolgega večera lahko zapišemo, da sta bila najuspešnejša brata Ota.
Na risiku je zmagal Aljoša Ota, ki je odnesel domov pokal "Quattro zittelle" in dve krontočki. V igri saltinmente pa sta Peter Verč in Veronika Milič osvojila turnir Mirka Sardoča (skupaj 2 točki, prejmeta po eno vsak). Martina Gantar in Karin Ota sta si zagotovili trufejo "Tisti, ki je vrgu kitaro v glavo Martinu Merlaku", Karin pa je nato z bratom Aljošo zmagala še na turnirju Alice Spangaro.
V igri visual game (skupaj 2 točki za vsak turnir, vsakemu gre polovica točke) si je pokal Jasne Merku zagotovila ekipa "Igor Malalan", ki so jo sestavljali Veronika Milič, Marko Gantar, Alberto Antoni in Peter Verč. Pokal "Jan Godnič" pa krasi izložbo ekipe 2/6/2012, ki so jo sestavljale: Andreja Farneti, Nikol Rebula, Katrin Sedmach in Erika Košuta.
Na zavihku "Zlati gost" oziroma tukaj si lahko ogledate stanje na lestvici, na zavihku "Turnirji" oziroma tukaj pa seznam zmagovalcev raznih turnirejv, ki smo jih doslej odigrali.

Nessun commento:

Posta un commento