7 aprile 2011

Na vrh hribov in občine


K šanku je stopil Denis Doljak. Predstavitev ne potrebuje, saj že dovolj pove fotografija, ki smo jo izbrali iz svojega arhiva. Odgovarjal je - glej čudo -  z rdečo barvo. 
Najljubša gostilna? Kekec ( Nova Gorica ) Kam bi se preselil, če bi te odgnali iz Samatorce? V Rojan ali Sv Ivan ?Ali pa na Brač? Vsekakor bi skušal jo ponovno »osvojiti«... Samatorco... Max Pezzali ali Little Toni? Little Toni Če bi bil pes, koga bi izbral za lastnika? Nobenega... bil bi svoboden pes... Najljubši državnik? V preteklosti tudi ? Druže Tito ( čeprav jo je tudi on kakšno skuhal občasno - recimo misel združeni, čeprav različni je nekakšna misel tudi sedanje Evrope...torej misel takratne nekakšne male JugoEvrope...sem se izrazil jasno ?...pišem na hitro... Komentiraj te verze: Vrana vrani ne izkljuje oči, / jager jagru stolček gor drži! No comment, se ti mejša ? Najljubši pisatelj? Boris Pahor Koga bi peljal na Triglav: Igor Malalan, Igor Oxis, Igor Kocijančič, Igor Černjava, Igor Gabrovec, Igor Vodopivec (tri vzemi, tri črtaj): Igor Malalan ( ker bi prav rad videl, če uspe pocukat vse do gor...) , Igor Kocijančič, Igor Gabrovec ( za parkondičo...) Kateri je bil zadnji CD, ki si ga kupil, in kdaj si ga (če sploh si ga)? Avsenik... Polka, valček, polka 2....že zdavnaj toda.... Kaj bi naredil, če bi bil župan zgoniške občine? Vam bom dokazal na TERENU... Kako bi naslovil svojo avtobiografijo? Misli globalno... deluj pametno in lokalno... Katera je lepša: Jasna Jurečič ali Maria De Filippi? JJ forever !!!
Kdo je poleg Jurečičeve in De Filippijeve najlepša ženska na svetu? Moja zlata drugarica Elenuška... Kdo pa najlepši moški? Moj srček Peter.... Kaj bi svetoval Gostilni? Tako naprej ! In kot večkrat ponavljam...«Če skupaj držimo, ta veliki smo mi...«

Nessun commento:

Posta un commento