31 ottobre 2012

Iz New Yorka samo za vas PONUJAMO 100 KRONTOČK

Gostilniška delegacija bo do srede, 7. novembra, v New Yorku. V tem času ne bomo osvežili bloga, a ponujamo vam supermega nagradno igro, ki bi lahko odločilno zaznamovala bitko za zlatega gosta 2012. Na voljo je več kot 100 krontočk!



Ugani maratonski čas
Maraton v New Yorku se začne v nedeljo, 4. novembra 2012, ob 9.40 (v Evropi bo 15.40). Do takrat (se pravi do nedelje!) lahko vsak izmed vas pošlje napoved, kako se bodo odrezali naši trije gostilniški tekači TINA (Tekači imamo najboljše adute).

Pravila se zdijo zapletena, a so v resnici preprosta.
Na vekaco@gmail.com morate poslati napoved za Bojana, Petra in Veroniko.
Na primer: "Bojan bo po mojem tekel 3h23', Peter 4h23' in Veronika 2h45'." (ne se pozabit podpisat).
Kdor se bo s svojo napovedjo najbolj približal dejanskemu času, prejme 30 krontočk za vsakega tekača.
Na primer:
Bojanov čas zelo dobro napove Drupi, Petrov čas najbolje napove Guccini, Veronikin ugane Bidu. Drupi, Guccini in Bidu dobijo vsak po 30 krontočk. Seveda se lahko zgodi, da nekdo se najbolj približa pri napovedi kar dveh tekačev (60 krontočk). Če je najboljši pri vseh treh napovedih, prejme 100 krontočk.
V napovedi morate napisati uro in minute (sekund ni treba). Upošteva se "neto" čas tekača (to je čas, ki ga dejansko uporabi tekač od štarta do cilja, medtem ko je "gun time" nekaj drugega, a to ne bomo razlagali).
Seveda lahko tudi napoveste, da nekdo ne bo štartal ali da bo odstopil (hujših stvari, prosim, ne napovedovat).

Pomoč:
Pri napovedi, upoštevajte, da je Peter maraton že tekel šestkrat. Najboljši čas je postavil letos maja na Baviseli (3h18'). Bojan in Veronika še nista tekla 42 km, a samo 21. Bojan je to razdaljo letos pretekel za nekaj minut pod dvema urama, Veronika prav tako. Bojan je menda v formi, a teče previdno. Veronika ima žal težave s poškodbo in njen nastop ni gotov.
Pozor, pravijo, da New York nima "hitre" proge, ker je precej valovita.

Obama ali Romney?
Do torka lahko tudi pošljete svojo napoved, kdo bo zmagovalec ameriških volitev. Za pravilno napoved dobite 10 krontočk.

Čakamo na vaše napovedi in če želite, nam lahko na facebooku, twitterju ali po mailu pošljete tudi nekaj lepih želja.

Beremo se spet naslednji petek (9. 11.)! Stay hungry, stay foolish!



Nessun commento:

Posta un commento