28 ottobre 2012

Začenja se ameriški teden POLETIMO V NEW YORK

Osemčlanska gostilniška delegacija bo v četrtek poletela v New York in tam prespala šest noči. Čas je, da razkrijemo nekaj podrobnosti.
Sestanek delegacije


Letalski prevoz
Odhod iz Trsta je predviden v četrtek zjutraj. V Benetkah bomo z letalom družbe Stano zračna plovba poleteli v Frankfurt, od tam pa čez lužo z letalom družbe Bidu force one.

Uradne funkcije
Vodja delegacije je Alice Piccinini. Za odnose z javnostmi odgovarja Gregor B. (B pomeni Brambilla), Teresa S. pa bo skrbela za drugačne odnose.

Newyorški maraton
Na nedeljskem maratonu (NYC Marathon) bodo nastopili (če bodo zdravi ...) Bojan Bekele, Peter Gebresilasie in Veronika Sos. Po neuradnih informacijah naj bi Bojan in Peter imela na sebi nov dres tekaškega odseka Gostilne. Na posebni majici naj bi pisalo TINA (Tekači imamo najboljše adute).

Obiski
Vodja športno-kulturnorekreacijskega urada Jasmin K. (K pomeni Koimpex) bo skrbela, da bo gostilniška delegacija med bivanjem v Velikem jabolku opravila razne obiske kulturnih znamenitosti in športnih prireditev. Ni še znano, ali se bo gostilniška delegacija srečala tudi z generalnim tajnikom Združenih narodov Ban Ki Moonom za pogovor o Drupijevi vlogi pri odpravljanju nemirov v Afriki.

Obama, Romney ali Pipan?
V torek pa bodo v ZDA volitve. Kot najbrž veste sta glavna kandidata Barack Obama in Mitt Romney, Gostilna pa bo ameriški javnosti predlagala boljšega predsednika. To bo Matteo Pip., ki v ZDA potuje z odličnimi referencami, saj je eden najljubših nogometašev Nevia Bidussija.

Nessun commento:

Posta un commento