7 luglio 2011

Izbere Trobento, svetuje pa Miloša

K šanku je stopila Živa Cotič iz Šmarij pri Sežani.
Najljubša gostilna? Tik Tak na Murterju
Vodka Rebull ali Gin Tonic? nič od naštetega. Zgolj Malibu cola
Trobenta ali kitara? Trobenta :-)
Mortadeljada ali Cvičkarija? Mortadeljada
Naštej vse svoje cimre v Ljubljani in pripiši zraven en, največ dva pridevnika! zaspana Tanja, delavni in nergajoči Miloš, začasna Maja, Adrijana, čudni Alen (Čip) in še bolj čudni Aljaž (Čop), vase (in v sobo) zaprti Zak, mimi Jan in zabavni, klepetavi, domislic polni Peter.
Zakaj bi/ne bi svetovala Miloša za cimra? Miloš je odličen cimer, ker spodbuja k zdravi prehrani in »delanju zase«, ker zna naštimat stvari na računalniku, ker je zabaven, ko se pogovarja sam s sabo na stranišču, ker gre sam od sebe v trgovino. Miloš je malo manj odličen cimer, kadar ga kej razp**** in zna bit potem okolju škodljiv. Vsekakor ga zelo priporočam za cimra!
Najljubša spletna stran? Facebook ni najljubša, je pa največkrat obiskana. Najljubše nimam oz. je odvisna od situacije.
Kako preživljaš prosti čas? Kaj je že to? Kej za namazat na kruh? Zadnje čase ga imam bolj malo – če že, grem rada k morju z dobro knjigo, peljem psa na sprehod.
Raje sedem dni v Razdrtem ali en teden v Mačkoljah? En teden v Mačkoljah.
Najljubši umetnik ali umetnica (na kateremkoli področju)? Frida Kahlo
Najljubši športnik ali športnica? Jaša Cotič
Kdo se bo po tvojem decembra veselil nagrade zlati gost? Peter, sori, nimam pojma, za kaj se gre ;)) če se da, glasujem za Miloša Kalca :-)
Trojica Vekaco
Družba za počitnice v Gruziji ... (tri vzemi, tri črtaj): Brane Oblak, Igor Meden, Boštjan Milič, Jolka Milič, Ciril Zlobec in Placido Domingo. Boštjan Milič, Placido Domingo, vsekakor Brane Oblak
Preden greš iz hiše za običajen sobotni večer, koliko časa preživiš pred ogledalom? Če »pred ogledalom« vključuje tudi tuširanje, oblačenje in podobno, lahko rečem 45 minut, izključno pred ogledalom približno 7 minut :-)
Česa se najraje spominjaš v zvezi z blogom Vekaco? Toliko lepih spominov! Volitve so gotovo en naš velik dosežek, ki je bil (zahvaljujoč Petru in njegovi domišljiji) izpeljan do ponatankosti in nam je prinesel tudi širšo prepoznavnost. Še raje se spominjam prvega (in zadnjega) Vekaco žura. Sproščujoče!
Kot zadnja od trojice VE(rč) KA(lc) CO(tič) si zapustila Staničevo 14. Občutki? Ko sta se selila Miloš in Peter in z ljubeznijo pospravljala sobo, odlepila Slikanico z zidu in sliko nage punce (po imenu?) z omare, sta se mi zdela patetična. Ko zdaj jaz z omare pospravljam Petrove misli (npr: Eni radi uživajo pod prho, drugi pod prhljajem) in Miloševo ljubezensko pismo (ti boš moja miška, jaz tvoj računalnik…), je tudi meni ravno tako hudo. Vsekakor bom pogrešala Staničevo in vse, kar je z njo povezano – palico za odpiranje oken po imenu Jerin, žabo na sekretu, viski od Maje na omari, Nuvolo, Maršala in nonota od Domna pri Jasni in še in še…

Nessun commento:

Posta un commento