8 agosto 2011

Kako do krontočk?

Jutri bomo ob njegovem rojstnem dnevu podelili nagrado Maura Corone, ki prinese dve krontočki. Pred tem pa je komisija za podeljevanje krontočk po večmesečnem delu končno objavila seznam načinov za pridobivanje točk. Dobite ga s klikom na zavihek IZZIV (glej zgoraj).

Boštjanov očitek
Boštjan M. se je v četrtek na neformalnem vrhu v gostilni Guštin v Zgoniku srečal s predstavnikom uredništva. Beseda je tekla o domnevnih malverzacijah pri genijaladi. Boštjan sumi, da se je dobitnica junijske genijalade okoristila s poznanstvi znotraj uredništva in le po zaslugi teh bila uspešna v anketi.
Uredništvo je v noti za tisk poudarilo, da ne pri zlatem gostu ne pri genijaladi nikomur ne daje preferenc. Izbira genijalad in podeljevanje krontočk je sad temeljitega nelogičnega razmisleka ali bolj ali manj jasnih pravil, pri čemer se blog trudi, da bi brezkompromisno ohranil visoko raven dementnosti in absurdnosti.
Morebitne sleparije pri glasovanju so žal možne, kar še ne pomeni da je blog njihova žrtev. Z objavo Izziva pa bo na primer tekmovanje za zlatega gosta odslej še bolj transparentno.

Tri točke Fengu, ena Veroniki
Veronika M. je obvestila uredništvo na skladenjsko napako v uvodu k pogovoru z Michelo M. S tem si je zagotovila eno točko.
Kar tri krontočke pa si je prislužil trener Krasovih namiznotenisačic Liang Feng, za katerega smo včeraj izvedeli, da nekatere mlade igralke vleče za nos, saj se že dolgo uspešno pretvarja, da ima okrog 40 let, medtem ko jih nima niti 30.
Vstop Kitajca v boj za krontočke je tudi poklon Kitajski natanko tri leta po začetku olimpijskih iger v Pekingu.

Nessun commento:

Posta un commento