31 agosto 2011

Lena vsepovsodnji, Merlak poštenjak

Tokrat objavljamo dve fotografij, na katerih se v vsej svoji lepoti kaže Alen Lena.

Prvo je posnel na motociklistični turi križemkražem po Alpah, kar je razvidno iz Glossglocknerja v ozadju. Komisija za ocenjevanje fotografij (KOF) je ocenila, da ne gre za tehnično zahtevno sliko, ki pa ima nekaj zanimivih scenskih elementov (motociklistična odprava, hrib v ozadju, dobro viden napis ...). Za to sliko prejme Lenček 2,5 točk.

Realizacija druge fotografije pa je prav gotovo zahtevnejša. Ne pojavlja se ime gostilna, ampak hrvaški izraz konoba, kar po mnenju KOF-a ni sporno. Slika, posneta v Kriškem puartu, si zasluži 4 točke (škoda, da napis ni lepo razviden). KOF se je odločil, da si Lena prisluži 3 točke, po eno točko pa vsi, ki so sodelovali pri pripravi posnetka: Gregor B, Miloš K. in Mitja M.

Mitja si je včeraj že prislužil sedem točk, ker je članu uredništva poslal Bidussijevo fotko. Po objavi na našem blogu je Mitja takoj pošteno sporočil, da ni on avtor fotografije, ampak Branko Lako. Sedem točk smo torej prišteli Lakotu, Mitji pa nismo odzveli vseh sedem. Za njegovo poštenost smo mu eno pustili.

Posodobljeno lestvico si lahko ogledate s klikom na zavihek ZLATI GOST.



Nessun commento:

Posta un commento