24 settembre 2012

Jana in Romana sta snemali, Bojan in Jasmin sta se slikala

Spremljevalci Gostilne pridobivate krontočke v pospešenem ritmu. Bojan in Jasmin sta se fotografirala na dvatisočaku, Jana P. in Romana pa sta do krontočk prišla celo z videoposnetkom ...

Video
Jana P. je včeraj poslala sporočilce uredništvu: "Danes sm bla z Romano v Ljubljani in medtem ko se sprehajamo po Presernovem trgu slisimo eno melodijo, ki se nam zdi poznana! Blizu presernova kipa stoji ena skupina s harmoniko, kitaro, in trobento ( zgledjo ksni srbi ali kej tazga) in ugani ugani kaj gudejo...???"


Videoposnetek prinese Jani in Romani novih 10 krontočk. Dokaz, da je Drupimanija zajela tudi slovensko prestolnico, prinese tudi Drupiju 10 krontočk.

Fotogostilna
Z malenkostno zamudo objavljamo fotografijo Bojana in Jasmin na Mojstrovki (2.369 m). Po pravilih izziva prejmeta 7 krontočk in čestitke uredništva.

Lestvico zlatega gosta smo takoj osvežili. Kot boste videli, je po petkovem koncertu Drupija v Novi Gorici nekaj vidnih sprememb, čeprav je na vrhu lestvice še vedno Andreja F., ki je še povečala prednost pred zasledovalci.


Nessun commento:

Posta un commento