7 settembre 2012

Osmi september 2012 SOBOTNI LOV NA TOČKE

Jutri imate priložnost, da se obogatite s krontočkami. Uredništvo je na jutranjem sestanku v kavarni Cremcaffè na Trgu Goldoni v Trstu izbralo nekaj posebnih izzivov, ki veljajo samo za soboto, 8. september. Na kasnejši novinarski konferenci jih je razkril Stano Lango.

foto Tripomondo

NAČIN BAZOVICA
"S krontočkami bomo nagradili vse udeležence Bazoviškega orientacijskega pohoda (BOP), ki bodo za ime svoje ekipe izbrali nekaj, kar cenimo v uredništvu bloga Gostilna. Upoštevajte ljudi, kraje ali predmete, ki so večkrat omenjeni v tem blogu. Seveda morate tudi poslati fotografijo z napisom gostilna na vekaco@gmail.com. Točnega števila krontočk nismo še določili, vse bo odvisno od vaše domišljije ..."

NAČIN VILENICA
"Z osmimi krontočkami bodo nagradili kogarkoli, ki bo na naslov vekaco@gmail.com poslal svojo fotografijo z napisom 'gostilna' v jami Vilenica."

NAČIN BADOGLIO
"Prejme osem krontočk, kdor se 8. septembra zvečer fotografira v kateremkoli baru ali lokalu na ozemlju italijanske države z napisom gostilna in s katerokoli fotografijo maršala Pietra Badoglia."

NAČIN MORRICONE
"Prejme osem krontočk, kdor se 8. septembra fotografira z Enniom Morriconejem in napisom gostilna."

Nessun commento:

Posta un commento