18 giugno 2011

Eni pametno, drugi idotsko

10 krontočk za nagradno vprašanje, povezano s spodnjo sliko, si je zagotovila Andreja F., ki je na naslov vekaco@gmail.com poslala pravilen odgovor. Na fotografiji je pametno prepoznala sebe - torej Andrejo F. - in Adrijano Jarc.
Andreja F. si je nato zagotovila še eno točko. Uredništvo je namreč pravilno opozorila na napako na lestvici zlatega gosta (Savo se je pojavljal na dveh mestih). Iz hvaležnosti ji je zato uredništvo po soglasnem sklepu podelilo še eno točko. Z izkupičkom 11 točk se je Samatorčanka povzpela z 20. na 12. mesto.

Komisija za podeljevanje krontočk pa se v noči med petkom in soboto sestala še enkrat. Izredna seja še traja. Na njej odločajo o tem, koliko točk si zaslužijo Gregor B., Miloš K., Alen Lena in Peter V. za polurni nočni obisk železniške postaje v Tržiču (Monfalcone) in bara ob njej brez pravega razloga. O idiotskem dogajanju bomo še poročali.

3 točke pa si delita še Ivana G. in Fanika S., ki sta si proti Martinu M. in Petru V. zagotovila trufejo Jurija Kufersina v namiznem nogometu.

Nessun commento:

Posta un commento