17 giugno 2011

Športna in zadnja plat

Spoštovani!

Med Slovenci v Italiji je ta čas ženska odbojka kočljiva tema, ki je naš blog ne more prezreti. Zato smo se odločili, da javnost seznanimo s svojim predlogom o tem, kako naj v naslednji sezoni nastopijo slovenska odbojkarska društva v Italiji.
- ženska C-liga: v tej ligi naj namesto Sloge nastopi združena ekipa z imenom Slovenska odbojkraska gonilna grupa v Italiji ali na kratko SLOGGI. Ob pričakovanju, da bi ekipa opozarja nase s svojimi uspehi, verjamemo, da bi bila ekipa prepoznavna tudi po ustrezno izdelanih dresih. Zato v igralskem kadru nujno potrebujemo nekaj igralk, ki bi ustrezale tej marketinški rešitvi. Pri Gostilni smo pripravljeni imenovati posebno komisijo, ki bi širom po Tržaški in Goriški evidentiralo nekaj lastnic ustrezno dovršenih zadnjic.
Strokovna komisija, ki naj jo imenuje ZSŠDI, pa naj poskrbi za evidentiranje igralk, ki bi zagotavljale športni uspeh.
Izbiro trenerja prepustimo ZSŠDI-ju, glede na pričakovano visoko stopnjo lepih zadnjic pa si pridržujemo pravico, da kondicijskega trenerja, maserje in spremljevalce imenuje naš blog.
- ženska D-liga: v tem prvenstvu bi lahko nastopala B-ekipa SLOGGI. Izbere naj si drugo ime, recimo Izpadnice. Ekipo naj odlikujejo zlasti simpatične igralke. Ekipo bi spremljalo lepo število gledalcev ob pričakovanju, da bi po vsaki tekmi - ne glede na rezultat - simpatične igralke poskrbele za žur. Glede na dosedanje izkušnje s takimi igralkami, ki se ne otepajo ponočevanja, predlagamo, da bi to ekipo vodil Martin Maver.

V pričakovanju na odziv zamejske odbojkarske javnosti, lepo pozdravljamo.

Športni odsek Gostilne

Nessun commento:

Posta un commento