20 giugno 2011

Veliko slavja in točk

Najprej voščilo: dragi Tazio-Lulčy-Tankouhec-Cinquina-Seven seconds-Srček-Srčy-Baltikus vse vse najboljše ti želi še uredništvo Gostilne!
Miloš je svoj 29. rojstni dan pričakal pri Savotu. Ob polnoči se je nanj zvalila množica ljudi, ki je želela čestitati slavljencu. Ta je sredi norega stiskanja rok in poljubljanja slavnostno najavil, komu gre posebnih pet krontočk ob 20. juniju. "Eno točko dam Johani," je začel Miloš. Johani je podelil točko, ker je ta dva tedna pridno odštevala na Facebooku dneve do velikega poka. "Eno točko dam Veroniki," je nadaljeval slavljenec in utemeljil, da gre ena točka Johanini sestri, ker jih ima doslej (pre)malo. Ostale tri točke pa sta si enakomerno porazdelila Živa C. in Jan F., ker sta v zadnjih mesecih redno gostila Miloša v Ljubljani.
Točka in poljub za Veroniko
-
Na velikem slavju so odigrali tudi dva turnirja. V namiznem nogometu si je pokal Barbare Gregori zagotovila dvojica Fanika S. - Ivana G. (vsaka po eno točko), pokal Jana Budina v pikadu (2 točki) pa si je zagotovil Peter V.
Napeto pri namiznem nogometu




Živa (v sredini) in Peter V. (desno) sta tudi prišla do točk
Točke smo podelili tudi na sobotnem večeru v Zgoniku, kjer sta se pomerili košarkarski ekipi občine Zgonik in Kontovela. 10 točk si je zagotovil veliki MrkoBn, 6 točk priložnostni sodnik P. Brumen, 4 Roby Paoletich ker si je zagotovil nagrado "mister maglietta sudata", 3 priložnostni zapisničar M. Gerjevič, 2 neutrudni Zvonko Simo. in eno Mateja Bog. za rezanje torte.

10 točk Banu
Po eno točko vsak pa so si zagotovili Alen Lena, Gregor B., Peter V. in Miloš K. za preživetje petkovega večera na železniški postaji v Tržiču in bližnjem baru.

Nessun commento:

Posta un commento