29 giugno 2011

Veroniki 5 točk, Banu 10, Gregorju velika odgovornost

Nagradno vprašanje
Odgovor na nagradno vprašanje vas je poslalo več. Trije ste pravilno odgovorili, da sta se Iztok F. in Peter V. udeležila De Gregorijevega koncerta v Lignanu.
Pet točk prejme Veronika M., ki je pravilen odgovor poslala že ob 8.30 zjutraj, medtem ko smo maile ostalih prejeli kasneje.
Kot je pravilno dognal Jakob P., je bilo dovolj, da bi kliknili na fotografijo in bi iz njenega URL-a razbrali oba ključna podatka: De Gregori in Lignano.



Ribada
Predstavniki uredništva Gostilne so včeraj spremljali dogajanje na Kontovelu, kjer je potekal vsakoletni praznik Ribada. Na njej smo podelili 10 točk MrkuBnu (na sliki Slosport), ker je kot običajno kraljeval s svojim nastopom, govorom in tokrat tudi eleganco.
6 točk je prejel neutrudni Branko Lako, ki je s fotografskim aparatom beležil prav vse.
Po 4 točke smo ex-aequo pripisali Walterju Vatotu in Igorju Mednu, ker sta se presenetljivo pojavila na prazniku.
Dve točki je prejel tokratni dobitnik naslova "mister mokra majica" Jan Jeg, eno pa je odnesla Mateja Bog., ki srdito brani primat na lestvici zlatega gosta in se zato pojavlja povsod in je s člani uredništva vedno zelo prijazna.

Gregor
Gregor B. (na sliki Slosport) je na ribadi opravil pravi podvig, saj je izpolnil nalogo za 10 točk. Neopazno (ali skoraj) je fotografiral Igorja M. in Walterja V. Toda pozor, točke mu bomo pripisali samo takrat, ko bomo po mailu prejeli fotografski dokaz njegovega podviga.

Gregor ima sicer še eno pomembno odgovornost. Jutri se bo udeležil sestanka uredništva Gostilne, na katerem bomo porazdeljevali vloge pred letošnjo kolesarsko dirko po Franciji (Tour de France). Če bi kdo od vas rad nastopil z imenom kakega posebnega kolesarja, naj to nemudoma sporoči uredništvu (veljajo seveda samo "čompi" ne pa vrhunski kolesarji).

2 commenti:

  1. Vsekakor nagrado "mister mokra majica" ni prejel Jeg, temvec Emil Bukavec, saj so tudi zmagovalca razglasili po mikrofonu!

    RispondiElimina
  2. Emilu čestitamo za prestižno nagrado, žal pa v tem primeru šteje le mnenje uredništva Gostilne (in sodelavke Alice, ki je sodelovala pri izbiri).
    Pri tem naj pojasnimo, da smo svojo odločitev sprejeli preden bi drugi po mikrofonu naznanili Emilovo zmago.
    Uredništvo

    RispondiElimina