10 settembre 2011

Fotografska podviga

Veroniki M. je uspelo fotografirati Mrkbna v kratkih hlačah. Ker ni prva, ki ji je to uspelo, ne prejme 5 točk, kot predvideva izziv ampak 4. Ena gre Bnu. To seveda pomeni, da bo naslednji, ki bo fotografiral Bna v kratkih hlačah, prejel 3 točke, Bn pa 2. Zakaj tako? Ne vemo.

Še večji podvig pa je uspel Matteu P., ki ni fotografiral Biduta, ampak se je z njim nastavil fotoaparatu Brankota L. Gre za pravo senzacijo, ob kateri prejmejo vsi trije 7 točk. Pipan je sicer priznal, da slavnemu trenerju ni zaudarjalo iz ust, v nasprotnem primeru bi prejel več točk (s posebno aparaturo bi izmerili stopnjo nevzdržnosti zadaha in na osnovi te dodelili točke).


Jutri zjutraj bomo objavili porazdelitev vlog pred veliko nagrado v Monzi. V primeru, da bo danes George Clooney na beneškem filmskem festivalu prejel nagrado za najboljši film, bodo 1 krontočko prejeli vsi, ki so doslej prejeli vsaj 1 krontočko in ki se jim ime začne na -G- ali priimek na -C-. Isto velja, če bo nagrado prejel Roman Polansky - torej 1 točka za vse, ki se jim ime začne na R ali priimek na P.

Nessun commento:

Posta un commento