16 settembre 2011

Meta avgustovski genij Vse več pošte za nas

GENIJALADA
Z relativno (tesno) večino 28 % glasov ste za genijalado meseca avgusta izbrali umotvor Mete S. nekaj dni po umoru na Greti: "Mama mi je rekla: 'Ne stuj jt v Afriko, je nevarno! Sm ji rekla: 'Be škuža in v Rojanu?'"
Meti se je največ približal Dean O. (23%), ki je Alena Leno pri roštilju primerjal s Sharon Stone v filmu Prvotni nagon (Basic Instinct), na tretje mesto pa se je uvrstil Nevio B. (18%), ki je oblekel kolesarski dres z razlago, da nima drugih oblek.
Naj spomnimo, da bomo na koncu leta med vsemi mesečnimi geniijaladami izbrali še najboljšo med najboljšimi. Vse dosedanje si lahko ogledate s klikom na zavihek genijalada.

NASVETI IN JAJCA
Rubrika "Kot jajce jajcu" je naletela na dober odziv. Na naslov vekaco@gmail.com smo prejeli že nekaj fotografij, objavljali jih bomo ob četrtkih.

V poštni predal smo prejeli tudi veliko nasvetov za Jakoba in Petra, kam bi lahko šla na počitnice. J. in P. se zahvaljujeta vsem in obenem obveščata morebitne interesente, da sprejemata družbo. Ne zanikata namigovanj, da imata zlasti rada take, ki odgovarjajo kriterijem: samska-lepa-pametna-simpatična.
Nasvete še vedno sprejemata tako na naslov vekaco@gmail.com kot med komenatje k posameznim postom (komentiranje je preprostejše in hitrejše).

Krontočke v hvaležnost tistim, ki ste poslali svoje nasvete:


- Denis D. 2,5 krontočk ker se je prvi odzval

- Nikol R, Andreja F., Veronika M. in Johana M. za koristne namige.

- Boštjan M. 3 krontočke, ker je poslal temeljite predloge in predvsem link iviaggidellagnocca.info

Nessun commento:

Posta un commento