3 agosto 2012

Na teku okoli jezera tudi naši TINA Z NOVIM ČLANOM?

Tekaški odsek Gostilne TINA (= Tekači imajo najboljše adute) je pred novim nastopom. Bojan Bekele in Peter Gebresilasie se bosta jutri udeležila teka okoli Bohinjskega jezera. Po neuradnih informacijah naj bi TINA v kratkem dobila še tretjega člana.
Tekača Tine bosta jutri v Bohinju

"Lahko rečemo, da z jutrišnjim nastopom naša dva tekača začenjata zadnjo in najintenzivnejšo fazo priprav na neyyorški maraton," je na novinarski konferenci v Ulici Giacinti v Rojanu povedal Stano Longo.
"Maraton bo četrtega novembra, kar pomeni, da imata Bojan in Peter pred sabo tri mesece garanja. Zelo sta motivirana," je dodal glasnik Gostilne.
Na vprašanje, ali drži, da bo TINA dobila še tretjega člana, pa je odgovoril: "Nekaj se premika. A za vstop v Tino je postopek zapleten."

Olimpijske igre / Odslej več medalj za naše?


Gvatemala jadra v smeri medalje (facebook Veronika M.)


Še vedno vodi Johana (JAR) s tremi zlatimi medaljami. Toda včeraj sta se novega odličja veselila Veronika Sos. (Mongolija) in prof. Miot (Švedska).
V jadralnem razredu laser iz regate v regato poteka zanimiv boj. Vodi Erik Pic. (Ciper), prof. Miot (Švedska) je na četrtem mestu, v boju za kolajno pa je tudi Veronika Mil. (Gvatemala).
Danes se začenjajo tekmovanja v atletiki, zato si "lastniki" afriških držav (Marko San, Mitja Mer., Roby Jack ...) lahko obetajo kakšno medaljo. V skoku v daljino pa ima velike apetite tudi Paola Z. (Panama).
Končno bi se lahko nasmehnili tudi Tajrim (Kirgizistan) in Nastja M. (Zelenortski otoki), saj danes imata na tatamiju vsaka po enega judoista.
Tudi Igor Č. še nima kolajne, toda Honduras je v čertfinalu nogometnega turnirja. Andrej P. (Črna gora) in Andreja F.(Hrvaška) računata na skupinske športe (npr. vaterpolo)

Nessun commento:

Posta un commento