23 agosto 2012

Nova sezona s štirimi pari jajc LARA, LIVIO, IGOR, ANDREJ

Začenja se nova sezona rubrike Kot jajce jajcu (KJJ), ki bo na sporedu vsak četrtek. Pravila so nespremenjena. Na naslov vekaco@gmail.com pošljite fotografiji dveh podobnih ljudi, Komisija za ocenjevanje podobnosti (KOP) pa bo primerjavo nagradila z najmanj eno ali največ pet krontočkami.





KOP je najprej ocenil primerjavo med Rossello Brescia in Laro Komar, ki nedvomno sta podobni, čeprav se vidno razlikujeta po nosu. Za to primerjavo prejme Roby Jack 4,25 krontočk.
Nasmeh, ki je enak smrtni grožnji, povezuje Jacka Nicholsona in Livia Semoliča. David Š. se je po tej primerjavi obogatil s 4,5 krontočkami.
Za primerjavo med Igorjem Tuto (za katerega je Marušč že odkril, da je podoben Springsteenu) in Jamesom Caanom prejme Mateja Pr. 4,25 krontočke. Škoda, za rahlo različno pričesko, drugače bi Caan mirno lahko odigral Tuto v kakšnem filmu o Zvezi slovenskih kulturnih društev.
KOP je nazadnje s 4 krontočkami nagradil Robyja Jacka za vzporejanje Andreja Vremca in Rajmonda (z "o", ne pa z "u", kot je napačno napisano zgoraj) Debevca. V Gostilni smo prepričani, da je Debevec bolj podoben nekemu drugemu Opencu ...

Na lestvici zlatega gosta se je zato Roby obogatil z 8,25 krontočkami, David s 4,5 in Mateja s 4,25.

Nessun commento:

Posta un commento