1 agosto 2012

Prvič zlata kolajna za Slovenko Slavila tudi Johana in Miot DRŽIMO PESTI ZA CARINO!

Prvi olimpijski torek je razveselil Slovenijo, ki je z Urško Žolnir dobila zlato medaljo. A evforično bi bilo lahko kmalu tudi v gostilniškem taboru. Veslačica Carina Bar bo namreč danes nastopila v finalu. Če bo dobila kolajno, bomo imeli še en dokaz, da blog Gostilna naleze s srečo.
Bo naši Carini Bar uspelo priveslati do medalje? (foto stimme.de)
Carina in Urška
Če bo veslačica Carina Bar prišla do medalje, bomo nekaj krontočk prišteli njenemu varuhu Robyju Zueggu. Na facebooku pa bomo nagradili tistega, ki bo prvi oznanil Carininio uvrstitev.
Za včerajšnjo zmago Urške Žolnir pa prejme pet krontočk Pero Lovšin, ki je s koncertom v Batujah na večer odprtja iger očitno dobro motiviral Slovence.

Johana (Južnoafriška republika)
Johana se je veselila že druge zlate medalje. Priboril ji jo je plavalec Chad le Clos. Za Gostilniško tiskovno agencijo (GTA) je zlati plavalec izjavil: "Vsi Južnoafričani se moramo zahvaliti Johani. Pred osmimi leti je JAR imela samo eno revno srebrno medaljo, zdaj pa kar naenkrat dve zlati. Komaj čakam, da se ga grem napit v Salež."

Prof. Miot (Švedska)
Tudi Švedska je prišla do prve medalje na letošnjih igrah. Odličje je prišlo v konjskem športu po zaslugi Sare Algotsson Ostholt. O svoji medalji je za GTA dejala: "Zdaj si jo želim pokazati Miotu. Slišala sem, da se tam pri Banih lahko dobro jaha, tako da, kdo ve, morda bi lahko malo zajahala z njim."

Naj spomnimo, da bomo krontočke za posamezno kolajno prišteli šele po koncu olimpiade.

Nessun commento:

Posta un commento