5 gennaio 2012

Gostilna zavzeto melje, da se ti uresničijo želje

Zamisel smo si izposodili pri nekem drugem blogu (http://zeldawasawriter.com), ki ga pravzaprav niti ne poznamo, se pa zahvaljujemo Kifki, da nas je davnega leta 2011 usmerila tja.

Za kaj gre?
Ljudje napišejo na list, na tablo ali kamorkoli pet svojih želj (ali željà, kot bi morda zapisala Dailan) za novo leto. Izdelek fotografirajo in sliko pošljejo blogu.

Uredništvo Gostilne poziva, da to storite tudi vi.


Pravila:

1. Gostilna s svojim pozitivnim nabojem pomaga pri uresničitvi sanj. Seveda pa ne more zagotoviti, da se bodo želje res uresničile.
2. Ne pišite o zdravju in ljubezni. Tu ne Gostilna ne Vanna Marchi ne moreta pomagati.
3. Pišite, kar želite, kakor si želite in kamor si želite. Sami izberite jezik ali narečje, sami izberite podlago (papir, les, kamen, plastika, gostilniški šank ...) in predvsem sami izberite vsebino.
4. Naj vas ne bo sram. Si želite poljubiti Drupija? Napišite!
5. Vaše želje se končajo, tam kjer se začenja svoboda drugih. To pomeni, da si ne smete zaželeti, da bi si oseba, ki vam je pobrala partnerja, zlomila ramo, rebra, kolk in koleno (bom, noht lahko).
6. Fotko pošljite na vekaco@gmail.com
7. Fotko bomo objavili na našem blogu. Pod fotko se lahko podpišete. Če pa si želite ostati anonimni, bomo upoštevali vašo željo.
8. Menimo, da prinašamo srečo.

Želje na teh dveh slikah je spisal Peter V. Obvezal se je, da bo uresničil vsaj štiri od petih, drugače bo častil večerjico tistim, ki so podpisani za listom.

Nessun commento:

Posta un commento