18 gennaio 2012

Po tretjem dnevu vodita Lupo in Igor M.

Tokrat objavljamo, za katere genijalade so glasovali Andrej M., Andreja F., Nastja M. in Nikol R. Kot je razvidno iz lestvice, ki jo ponujamo na koncu, so njihovi glasovi spet premešali položaje na lestvici.
Naj spomnimo, da lahko za genijalado leta glasujete vsi, in sicer tako, da do nedelje, 21. januarja, na naslov vekaco@gmail.com pošljete svoje tri najljubše mesečne genijalade. Pripišite, kateri bi dali 3 točke, kateri 2 in kateri eno.

Andrej Marušič


3 točke za genijalado Igorja M. (september)
2 točki za genijalado Barbare S. (maj)
1 točka za genijalado Gregorja B. (oktober)
Foto Verč

Za Malalanovo genijalado je Andrej glasoval z utemeljitvijo, da se "mogoče na wc-jih v sežanskih barih skriva pravi zoo". Glas za Barbarino izjavo pa je tako utemeljil: "To teorijo preizkušam vsako noč, vendar žal brez uspeha." O Gregorjevem umotvoru pa takole: "Baje, da je Hello Kitty pomislisla tudi na kondome, Rangersi pa še ne. (glej slikco)"




Andreja Farneti 

3 točke za genijalado Lupota (zima)
2 točki za genijalado Johane M. (junij)
1 točka za genijalado Kristine Z. (december)


Lupovo izjavo je Andreja izbrala, ker je bila prisotna ob njenem nastanku in se ji zdi smešna. Johano je nagradila, "se je upala povedat, da so njene najljubše živali tudi kalamari. Vsi imajo rabi kalamare, a nihče noče priznati!". Nazadnje pa še mnenje o genijaladi Kristine Z.: "V treh stavkih je uokvirila zamejsko stvarnost."

Nastja M.

3 točke za genijalado Kristine Z.
2 točki za genijalado Mete S.
1 točka za genijalado Gregorja B.
Foto Slosport

Nastjina utemeljitev: "Jst dam 3 tocke Kristini, ker njena izjava je lih tisto kar se resnicno dogaja in govori v zamejstvu, 2 tocki Meti, ker ni mogla dat boljsega odgovora v tistem trenutku in 1 tocko Gregorju B za lepo primerjavo."

Nikol R. 

3 točke za genijalado Lupota
2 točki za genijalado Igorja Č.
1 točka za genijalado Igorja M.

Nikol je svojo izbiro tako utemeljila: "Lupo - ker je bila 1.genijalada in se je z njo vse zacelo... igor c. ... da podpiram sovascana :-) igor.m. ... ker je ta genijalada ostala v spominu."

Lestvica po devetih oddanih "spletnih volilnicah" 
(Veronika S., Andrej P., Denis D., Matej Š., Tajrim, Andrej M., Andreja F., Nastja M. in Nikol R.)

1. Igor M. in Lupo 9 točk
3. Meta S. 8 točk
4. Kristina Z., Gregor B. in Igor Č. 6 točk
7. Teresa S. 5 točk
8. Johana M. 3 točke
9. Barbara S. 2 točki
10. Upokojenci v baru in Prodajalec na počivališču 0 točk

Nessun commento:

Posta un commento