4 aprile 2012

Štiri kandidati za četrti odstrel

Kratkih počitnic je konec. Uredništvo se je vrnilo iz Lyona in se kar v stranišču na letališču v Benetkah sestalo s supervizorstvom Velikega (o)brata. Dramatična seja se je zavlekla pozno v noč in šele ob petih zjutraj je Stano Longo na počivališču v Cessaltu razkril imena kandidatov za četrti odstrel.

Tri kandidate je izbral supervizor (on je pač čez vikend imel boljši pogled na dogajanje pri nas), enega pa uredništvo. Mimogrede, Stano Longo je 3. aprila slavil rojstni dan. Vse najboljše!

Vesna Bukavec - nasmejana, tudi ko je treba med množico poiskati neznanega lastnika sendviča. Odločna, ko je treba pospremiti do izhoda take, ki so "padli" pri šanku. Rešena.

Igor Gučka - Postni čas ni izgovor za njegovo nerazumljivo nepojavljanje. KANDIDAT ZA ODSTREL

Duško Jelinčič - v Kulturnem domu v Trstu ga vsi pogrešajo. Preselil se je v Gorico, predaleč od gostilniških oči. Zaspal je na lovorikah uspeha. KANDIDAT ZA ODSTREL.

Nastja Milič - On fire. Sliko njene čudovite torte so objavili tudi na reviji La mia torta. Čestitke.
Kaj drugega kot REŠENA.

Aljoša Ota - začel je misliti lokalno, tako kot mu je svetovalo uredništvo. V tržaškem Piccolu je povedal svoje mnenje o "norem obrezovanju" v Glinščici. REŠEN.

Gino Paoli - med tednom je izginil. Umanjkal je tako kot prvoaprilsko gostilniško javljanje. KANDIDAT ZA ODSTREL.

Madalena Pernarcich - Z uredništvom na počitnicah. Ker nekateri sumijo, da gre za podkupovanje, mora pač biti KANDIDATKA ZA ODSTREL.

Kristina Zerjal - V pričakovanju na fešto na Proseku se je ta teden posvetila oblikovanju pirhov. Obetavno REŠENA.

Roby Zuegg - kostantno povsod. Slišali smo tudi njegova prepričanja glede ekonomske krize. REŠEN.

Kandidati za odstrel so torej Madalena, Duško, Gino in Gučka. Na desni strani lahko sodelujete pri anketi "Koga je treba izločiti?". Glasovanje se zaključi v četrtek, 5. aprila, nekaj po 9. uri zjutraj.

Nessun commento:

Posta un commento