10 aprile 2012

Veliki (o)brat: tudi Nastja in Vesna nista nedotakljivi

Guccinijev obisk gostilničarjev nas je nekoliko zmedel, a ne do take mere, da bi pozabili, da je danes torek. Tako kot vsak teden je to dan, ko je treba izbrati tri kandidate za odstrel iz Velikega (o)brata.
Stano Longo je na opoldanski novinarski konferenci v enem izmed nabrežinskih kamnolomov prebral "spričevalo" tega tedna in najavil imena treh kandidatov za peto izključitev. Kdo bo torej zapustil naš resničnostni šov po Juretu Kufotu, Jasni Jurečič, Poljanki Dolhar in Igorju Gučki?


Vesna Bukavec - velika noč je minila, ne da bi se s čimerkoli proslavila. Prvič KANDIDATKA ZA ODSTREL.

Duško Jelinčič - Nastop v Kobaridu mu zagotavlja, da je ta teden brez skrbi. REŠEN.

Nastja Milič - Tudi najboljšim spodrsne. Izmučena od tisočerih naporov je šla v London in pozabila na Veliki (o)brat. KANDIDATKA ZA ODSTREL.

Aljoša Ota - didžejevska vnema na proseški fešti in veseljačenje na Dunaju. REŠEN.

Gino Paoli - Ajaj. V osmici so ljudje bolj mislili na Guccinija, Battistija in Drupija kot pa na njega. Spet tvega. KANDIDAT ZA ODSTREL.

Madalena Pernarcich - Junaško prestala velikonočne napore v kar treh vlogah: natakarice, pevke in pivke. REŠENA.

Kristina Zerjal - Garaško delo za fešto na Proseku, junaško preživljanje Velike noči in pojavila se je celo na zgodovinski fotografiji z "doppioni". REŠENA.

Roby Zuegg - kostantno povsod. Tudi na fešti na Proseku. REŠEN.

Kandidati za odstrel so torej Vesna, Nastja in Gino. Na desni strani lahko sodelujete pri anketi "Koga je treba izločiti?". Glasovanje se zaključi v sredo, 11. aprila, nekaj po 16. uri.

Nessun commento:

Posta un commento