17 aprile 2012

Tri dekleta v izboru za odstrel: obeta se krvavi boj za vsak glas

Pri Rakikenci v Saležu je Stano Longo novinarjem vsega sveta razkril imena treh kandidatov za tokratni odstrel iz Velikega (o)brata. V našem resničnostnem šovu se je prvič zgodilo, da so se v "nominaciji"znašla tri dekleta.

Kdo bo odšel: Srna (s pivom), Mada (s camparijem) ali Vesna (z vodo)?

Vesna Bukavec - simpatična in prijazna za šankom, a se tišči v svojem brlogu. Mora se pokazati tudi svetu, ne pa samo strankam openskega puba. KANDIDATKA ZA ODSTREL.

Duško Jelinčič - Pisal je Gostilni in se pobahal, da je pred več kot 30 leti intervjuval Guccinija. REŠEN.

Aljoša Ota - didžejevska vnema je bila tokrat dovolj. Moral pa bo pokazati še kaj več. REŠEN.

Gino Paoli - Ta teden ga je pred nominacijo rešilo dejstvo, da smo na facebooku odkrili skupino "Chiedere consigli a Gino Paoli su come leccare la fregna". Kdor želi, naj se vpiše in magari res vpraša. Vsekakor REŠEN.

Madalena Pernarcich - Navzočnost na openski fešti ni dovolj. Smo namreč že v šestem tednu Velikega (o)brata. KANDIDATKA ZA ODSTREL.

Kristina Zerjal - Velja tako kot za Madaleno, pa še s pripombo: od Žive srne pričakujemo več. KANDIDATKA ZA ODSTREL.

Roby Zuegg - konstantno povsod. Na fešti na Opčinah je dvignil srednjo starost, predvsem pa je tja šel z lepo jedernato napovedjo, da gre povsod tja, kjer je fešta. Leta udeležencev ga ne zanimajo. REŠEN.

Kandidati za odstrel so torej Vesna, Madalena in Kristina. Na desni strani lahko sodelujete pri anketi "Koga bi odstrelili?". Glasovanje se zaključi v sredo, 17. aprila, nekaj pred 17. uro. Obeta se 24-urni krvavi boj.

Od dvanajstih udeležencev jih je ostalo še sedem. Tokratna izključitev ne bo tako boleča kot prejšnje, saj ne prinaša minus krontočk.

Nessun commento:

Posta un commento