18 aprile 2012

Veliki (o)brat zapušča Kristina BREZ SRNE NI NITI POPRA

24-urno glasovanje se je izteklo in večina volilcev je odločila, da mora Veliki (o)brat zapustiti Kristina. Za njen odstrel je glasovalo 45 %, za odstrel Madalene pa 42 %. Vesna je spet mirno prestala nominacijo (12 %), kar je po mnenju mnogih znak, da je glavni favorit za končno zmago.
Ugledna podpora ni bila dovolj. Živa srna odhaja iz Velikega (o)brata

"Uredništvo in Supervizorstvo se resnično ganjeno poslavljata od Kristine," je na novinarski konferenci v Ulici Bonafata v Barkovljah dejal Stano Longo. "Bila je velik protagonist našega resničnostnega šova. Komentator Diego Mughini Posar Signorini ji je posrečeno nadel vzdevek Živa srna. Bila je res živa in skakljala je naokrog kot prava srna. Ima tudi take zapeljive oči, da smo do zadnjega upali, da bomo videli kakšen ljubezenski prizor, na primer z Ginom Paolijem."
Stano je nato nadaljeval:  "Tudi ob odstrelu Nastje nam je bilo zelo žal. Takrat je šlo za naše intimno občudovanje Nastje. Tokrat pa se zavedamo, da z odhodom Kristine je Veliki (o)brat izgubil ... Kako bi rekel? Izgubili smo poper. Ja, Veliki (o)brat zdaj nima več popra."
Stano je nato obmolknil in planil v jok. Kristina, hvala za vse.

Nessun commento:

Posta un commento