23 dicembre 2012

Andreja spet vodi na lestvici, prof. Miot lovi Veroniko Sos., Bidussi je izrekel genijalado, Pičevo posebno videojajce

Samo še tri dni lahko nabirate točke za zlatega gosta. Do 26. decembra (vključno) bomo sprejemali vaše fotografije z izzivi in pač vse, kar nam boste želeli posalti na naslov vekaco@gmail.com.
Potem bodo na vrsti trije kralji (TomSkar, Diego P. in Renzo), ki bodo vsak zase, avtonomno in neodvisno, razdelili med spremljevalce bloga po 50 krontočk.

Luka in Andreja pri mejnem kamnu: 9 krontočk.

Prof. Miot, Pey Ota in Ivan Z. pred napisom Angelina v Trstu:  15 krontočk

Pey Ota in prof. Miot ponsno pri rdečem napisu Angelina.

Eva Ciuk in prof. Miot s pisalnim strojem: 14 krontočk.
Na lestvici zlatega gosta spet vodi Andreja, toda prof. Miot se presenetljivo vključuje v boj za vrh in se je nekoliko približal drugouvrščeni Veroniki Sos.


Novembrska genijalada
Mesečno genijalado je spet izrekel Bidu (foto Slosport)

Zaključilo se je dvotedensko glasovanje za izbiro novembrske genijalade. Največ glasov (13 oz. 32%) je dobilo Bidussijevo vprašanje predsedniku ŠZ Gaja po nogometnem porazu s 6 : 0. "Te ga messo in campo la squadra de tennis?"
Za tiste, ki niste poznavalci zamejskega športa, naj spomnimo, da ima društvo Gaja zelo razvito teniško dejavnost, zato se je legendarni Bidu pošalil na poraz Gajinih nogometašev.
Kmalu bomo izbrali še decembrsko genijalado, nato med vsemi mesečnimi umotvori bomo izbrali še genijalado leta.

Pičevo jajce
Erik Pič je pomislil na izviren način vzporejanja jajc. Poslal je tale video (klikni za ogled) in zapisal: Zamislite, da ste v pozni uri ob šanku v openskem pubu oz. društveni GOSTILNI na Opčinah. Kdo je v resnici modrec s kavbojsko kapo? Po moje je tipo Robi Zuegg... =)
Komisija za ocenjevanje podobnosti je to dognanje nagradil s štirimi krontočkami.

Nessun commento:

Posta un commento