18 dicembre 2012

VERONIKA PRED ANDREJO! (Pozor na gostilniške tri kralje)

Veronika Sos. je prevzela vodstvo na lestvici zlatega gosta. Prvo mesto je izpodnesla Andreji, ki je vladala kar pol leta.

Veronika Sos. si je točke za preobrat zagotovila v Križu. Tja je šla fotografirat kodre Igorja Guštinčiča, kar po pravilniku izziva prinese 18 krontočk. S tem je presegla mejo 200 točk na lestvici zlatega gosta in prehitela Andrejo.
"Od Andreje pričakujem, da bo reagirala," je dogajanje na vrhu lestvice komentiral Stano Longo. "Šel bom v ošterijo v Repnič vprašat vaščane, kaj se dogaja z njo. Mislim, da si vsi želimo njene reakcije."

Gostilniški trije kralji
Medtem pa se uredništvo Gostilne pripravlja na jutrišnjo novinarsko konferenco. Naj spomnimo, da lahko za lepo število krontočk kateremukoli članu uredništva pošljete čim bolj nenavadno vprašanje. Čas imate do 8. ure zjutraj.
A že zdaj je pricurljala v javnost informacija, da je uredništvo imenovalo "gostilniške tri kralje". To so: Diego Posar, Tomaž Scarcia in Jakob (Renzo) Pernarcich. Vsakemu je uredništvo izročilo doto 50 krontočk. Vsak zase bo v naslednjih dneh odločil, komu jih bo podaril.
Vabljeni torej k podkupovanju treh kraljev.

Nessun commento:

Posta un commento