10 dicembre 2012

Izrisali ste nas v snežno odejo

Trije spremljevalci našega bloga so napis gostilna izrisali v snegu (ali nad njem). Komisija za ocenjevanje napisov v snegu (KONS) je tudi izrekla svojo oceno.


Avtor zgornje fotografije je Paolo T. Poglejmo, kaj o njegovi umetnini meni KONS: "Fotografija z umetniško izdelanostjo, ki sloni na tihožitju, nosi prodorno sporočilo o pomenu vitamina C. Ocena: 7,5 krontočk."

Na zgornji fotografiji vidimo Veroniko M. Poglejmo, koliko krontočk ji je pripisal KONS. "Fotografija sloni na dobro izdelani kompziciji chiaro-scuro. Napis je izjemno natančno, skoraj računalniško izrisan. Pokrivalo Veronike M. je le še pika na i umetniško zelo dobro izdelani fotografiji. Ocena: 10 krontočk."


Zgornjo fotografijo nam je poslala Kristina Živasrna. KONS o tem izdelku meni naslednje: "Poudarek na prvih treh črkah (Gos) prinaša globok razmislek o položaju gosk in kokoši v zimskem času. Kako težavno zna biti tičanje v snegu, razumemo tudi iz fotografije zasneženih avtomobilov. Z večjo pozornostjo za detajle bi bila slika lahko še boljša, čeprav se sodeč po stopinjah v snegu za njo skriva nelahko pisanje v sklonjenem položaju. Ocena: 8 krontočk."

Marušč je lulal zaman
Eno krontočko na lestvici zlatega gosta je dobil tudi Marušč. Priznal je, da je poskusil napisati gostilna v sneg, kar pa mu ni uspelo. Curek je bil očitno nezadosten. O kvaliteti pisala naj sodijo drugi.

Nessun commento:

Posta un commento