22 dicembre 2012

Andreja (z Luko) vrača udarec, duo Šmarje v odlični formi, Renzo (Jakob) pokazal jajci

Andreja F. je vrnila udarec. Ob novici, da ji je Veronika Sos. vzela prvo mesto na lestvici zlatega gosta, se je resno lotila izzivov. Do 26. decembra bomo bržkone spremljali izjemno razburljiv boj za krontočke.

Andreja F. in Luka Strah. sta se fotografirala s starim pisalnim strojem, kar po pravilniku izziva prinese 14 krontočk. Andreja in Luka pa jih dobita 15, saj je Komisija za podeljevanje krontočk (KPK) pohvalila kreacijo in praznična voščila.
Andreja ima na zalogi še nekaj uspešno opravljenih izzivov, zato bo do 26. decembra zanimivo spremljati boj na nož z Veroniko za prvo mesto na lestvici zlatega gosta.


Duo Šmarje (DŠ, na zgornji fotografiji ga zastopa Jaša, medtem ko je bila Živa fotograf) se je fotografiral na počivališču Studenec. Ta fotografija je DŠ obogatila z 20 krontočkami. V nekaj dneh sta brata Cotič pridobila približno 80 mest na lestvici. Le škoda, da nista že prej začela nabirati točk, drugače bi bila zdaj v boju za vrh. A nemogoče je mogoče, morda se bosta slikala s severnokorejskim predsednikom ...



Tu je še primerjava za rubriko Kot jajce jajce (KJJ). Demetra Malalan (desno) je res podobna ameriški igralki Alexis Dziena. Za to vzporejanje jajc si po Renzo (Jakob) po oceni KOP-a zasluži 4,75 krontočk.

Nessun commento:

Posta un commento