29 dicembre 2012

Dva kralja sta se izrekla BIDUSSI SE NI VDAL

Kralj TomSkar
Diego in Tomaž sta se izrekla
Kralj Diego

Trem kraljem smo zaupali 50 krontočk in zahtevno nalogo, naj po lastnem okusu obdarijo ljudi s točkami. Diego in TomSkar sta se odločila, Renzo (Jakob) še razmišlja.
TomSkar je v intervjuju za France1 sporočil, da vseh 50 krontočk podari Marisi Laurito.

Diego Signorini P. pa se je odločil, da 26 krontočk pripiše Bidussiju, ker se mu zdi krivično, da ga ni med prvimi na lestvici. 24 točk pa je Diego pripisal "ostalemu svetu", da si malo opomore na lestvici zlatega gosta. 24 točk je torej dobilo približno 6 milijard ljudi.

Dvojna župa
Bidu zdaj lovi tretje mesto
Nevio Bidu se veseli še dodatnih 14 krontočk. Zagotovil si je namreč dvojno dnevno župo. Pred dvema dnevoma je namreč v Baru Condor z udarcem v ramo pozdravil uredništvo in nato z nami na dolgo in na široko govoril o nogometnih čudakih na Krasu. Z našim telefonom je tudi voščil novemu pomočniku Triestine Milošu Tulu (ta je žal začel s porazom): "Ciò se vedi subito la cura Tul ... Bom, scherzavo. Volevo solo farte i auguri. Ma no per le feste, che no me frega un c... Te fazo i auguri per sta nova roba che te fazi ben."
In ko se je pogovor končal, nam je zaupal: "Speremo che Tul finisi presto de farse la casa nova, cussi se femo invitar in cantinetta la de lui."

Pozabljivost

Iskreno opravičilo Andreji in Luki. V kopici fotografij smo pozabili na njun posnetek z avtom fiat 500. Za to sliko prejmeta 12 krontočk.
Stanje na lestvici zlatega gosta se je nekoliko spremenilo.

Nessun commento:

Posta un commento