13 dicembre 2012

Nekateri so primerjali jajca, drugi so razmišljali o WC-ju

Četrtek spet ponuja rubriko Kot jajce jajcu (KJJ). Naj spomnimo vse naše spremljevalce, da bo v četrtek, 20. decembra, zadnji letošnji Kot jajce jajcu. Do srede nam torej na naslov vekaco@gmail.com pošljite svoje primerjave. Vsak lahko pošlje največ dve.




Komisija za ocenjevanje podobnosti (KOP) je Nastjo M. za primerjavo med njenim šefom Collinijem in igralcem Neesonom nagradila s 4 krontočkami od petih možnih.
Paolo T. pa si je za primerjanje Kanglerja in Canginija zagotofil 3,75 krontočk.

Uganka o WC-ju
Kristina Živasrna si je sinoči zagotovila 13 krontočk. Po razburljivem "boju" je na facebooku premagala vso konkurenco in prvo pravilno odgovorila na nagradno vprašanje "V pizzeriji Fokulus v Ljubljani smo šli na stranišče. Moški in ženske seveda gredo vsak v svojo smer. Zakaj na enih vratih je samo ena črka, na drugih pa sta dve?"
Odgovor: M je internacionalno=moski,men..zpej je samo zenske, in da tujci razumejo so dodali W!

Pet krontočk na lestvici zlatega gosta smo pripisali tudi Peyu Oti, ki je odgovarjal napačno, a genialno. In eno krontočko (z nasvetom naj obišče psihiatra) dobi tudi Marušč, ki je zvečer celo poklical v Fokulus in vprašal, zakaj sta dve črki na vratih ženskega stranišča ...

2 commenti:

  1. Ce bi ocenjevali tako na visji bi bil odlicnjak. Nimas pojma koliko genijalad sem izrekel takrat... "abitur macht frei" je ena od teh simpaticnih genijalad...

    RispondiElimina